RADNO VREME
 • Pon-Pet 07:00 – 20:00
 • Subota 07:00 – 14:00
 • Nedelja Ne radimo
KONTAKT

Pitajte nas!

  Radiološka ordinacija

  Family medica ordinacija opste medicine

  Family medica 24 je specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike koja vodi brigu o vašem zdravlju uz savremenu opremu, znanje i iskustvo visokokvalifikovanih lekara specijalista iz oblasti:

  -Radiologije,
  -Interne i opšte medicine
  -Kardiologije,
  -Urologije,
  -Ginekologije,
  -Ortopedije,
  -Endokrinologije,
  -Pulmologije,
  -Nefrologije,
  -Kliničke biohemije,
  -Pedijatrije,
  -Neonatologije,
  -Infektologije,
  -Psihologije,
  -Neurologije i
  -Fizijatrije.

  U naše usluge uvrstavamo i ultrazvučni pregled abdomena, dojke, štitne žlezde, mekih tkiva, koštano zglobnog sistema, kukova i centralnog nervnog sistema kod dece kao i konsultacije lekara ostalih specijalnosti.

  U saradnji sa Aqualab laboratorijama kod nas možete uraditi i preko 4000 analiza iz oblasti hematologije, biohemije, mikrobiologije, citologije, genetike i patohistologije.

  Kao posebnu privilegiju,Šabac i okolina uz nas sada imaju jedino privatno savetovalište za dijabetes gde uz punu posvećenost lekara usavršenih u ovoj oblasti dobijate sve neophodne preporuke, konsultacije i savete vezano za terapiju,ishranu,redovne konsultacije i sl. Pored toga, svim našim korisnicima usluga koji su na antikoagulantnoj terapiji smo omogućili da po pristupačnoj ceni uz kontrolu INR-a dobiju i konsultaciju lekara u vezi doziranja leka koji uzimaju.