RADNO VREME
 • Pon-pet 07:00 – 20:00
  Subota 07:00 – 14:00
  Nedelja Zatvoreno
KONTAKT
Pitajte nas!

  Poliklinika

  Family Medica 5 poliklinika

  Family medica 5 je poliklinika koju krasi savremeno uređen prostor, najsavremenija medicinska dijagnostička oprema, i stručni tim sačinjen od vrhunskih stručnjaka iz oblasti fizikalne terapije, interne medicine i radiologije. Svi članovi stručnog tima se kontinuirano usavršavaju i teže da obezbede što ugodniji boravak svakome ko poseti naše prostorije.

  Naša poliklinika pruža kompletnu zdravstvenu zaštitu koja se temelji na individualnom pristupu svakom pacijentu. 

  Misija naše poliklinike je da uz pomoć medicinske opreme renomiranih svetskih proizvođača i vrhunskih stručnjaka, pružimo sveobuhvatnu i savremenu dijagnostiku i lečenje.

  Pročitajte:

  Kinesiotapeing

  Kinesiotapeing je terapeutska metoda koja koristi jedinstveno dizajniranu elastičnu traku u cilju poboljšanja funkcionisanja različitih tkiva i fizioloških sistema.

  Šta je PRP

  PRP je terapija krvnom plazmom koja podrazumeva korišćenje trombocitnih faktora rasta, citokina i hemokina koji pospešuju rast ćelija i stvaranje novog tkiva.

  Mezoterapija bola

  Mezoterapija je princip lečenja kojom se bolest tretira na samom obolelom mestu, sa specifičnom kombinacijom preparata, (prirodnih preparata ili registrovanih lekova).