O nama

O NAMA FAMILY MEDICA

FAMILY MEDICA ordinacije se nalaze na pet lokacija: Vračar, Banovo Brdo, Zemun, Surčin i Dobanovci. U našim ordinacijama smo u mogućnosti, uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja, da ponudimo preglede i konsultacije lekara svih specijalnosti, a u saradnji sa najeminentnijim privatnim lancem laboratorija u Srbiji - Aqualabom, u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu laboratorijsku dijagnostiku. Oprema koja se koristi u radu je moderna, proizvedena u EU, sertifikovana, inovativna i prilagođena kako bi se na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način postavila dijagnoza i sprovela terapija.


MISIJA
Family medica ordinacija je da doprinose unapređenju zdravlja građana kroz pružanje visokokvalitetnih medicinskih usluga. Misiju sprovodimo posvećujući izuzetnu pažnju korisnicima sa fokusom na brigu o pacijentima. Kontinuirano unapređujemo kvalitet rada inovativnim pristupom kroz stalno proširivanje spektra usluga.
VIZIJA
Family medica ordinacija je da budemo prepoznati kao lako dostupne ordinacije, koje brinu o vašem ličnom i zdravlju vaše porodice kroz zdravstvenu edukaciju, sprečavanje, rano otkrivanje i saniranje poremećaja zdravlja.
CILj
Family medica ordinacija je zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih medicinskih usluga.
NAŠE VREDNOSTI:
  • Kvalitet medicinske usluge
  • Kvalitet nemedicinske usluge i briga o korisniku
  • Stručni tim lekara i medicinskog osoblja
  • Opremljenost
  • Organizovanost i uslužnost osoblja
  • Izvrsnost kliničke prakse

Pregledi u našim ordinacijama

U prijatnom i ugodnom okruženju možete uraditi sve vrste zdravstvenih pregleda.